Българската съкровищница / The Treasures of Bulgaria

Великолепно двуезично издание на български и английски език, подходящо за подарък на чужденци, бизнес клиенти и партньори. 448 страници пълноцветен печат с луксозна твърда корица!

Поръчай сега! Безплатна доставка!

„Българската съкровищница“ на Николай Генов и Румяна Николова съдържа над 448 страници, 1000 снимки и близо 200 теми, които описват българските земи от древността до наши дни.

„Казват, че кръстопътят е благословия и проклятие. Там се срещат както пътищата, така и ветровете, които носят семе и живот, но и разрушения. Наистина кръстопътят не е защитено място, а цел или спирка на завоеватели. Но пък на него пускат корени и оцеляват само най-устойчивите, съчетали най-силните гени.“ – Н. Генов.

На такъв чуден кръстопът се намира малката слънчева България.

Времето е оставило дълбоки пластове в днешните български земи, много култури са споили роденото тук и донесеното от другаде. В бури и затишия на това място се е родила поразителната смес, дала живот на безчет съкровища.

България пази като в трезор и безценни природни богатства. Няма „световни рекорди“, но на малката си територия събира чудно разнообразие от форми, богат растителен и животински свят, спомени от младенческата възраст на планетата. Затова сред съкровищата на България достойно място имат много природни феномени и забележителности. Те са на всяка крачка в изумителния пейзаж на страната, надиплен от десетки планини. Диви животни и стотици видове цветя, храсти и дървета са я избрали за свой дом.

Автор: Румяна Николова, Николай Генов
Страници: 448
Печат: ПЪЛНОЦВЕТЕН
Издателство: Сиела
Година на издаване: 2019
Корица: твърда
Размери: 22.50 х 29.50 х 3.50 см
Тегло: 1.750 кг
Език: български и английски

 

Цена и доставка:

Цена за 1 бр. – 59.90 лв. с ДДС
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до посочен адрес или офис на СПИДИ

 

Отстъпки за количества:
При поръчка на 2 – 3 книги – 58.00 лв /бр.
При поръчка на 4 – 9 книги – 56 лв /бр.
При поръчка на 10 – 15 книги – 54 лв /бр.
При поръчка на 16 – 25 книги – 51 лв /бр.
При поръчка на 26 – 50 книги – 49 лв /бр.

 

– Плaщaнeтo ce извъpшвa нa кypиepa пpи дocтaвкa (Наложен платеж/ППП) или предварително по банков път.
– Поръчката се доставя до 3 работни дни с куриер от SPEEDY на посочен от вас адрес за доставка или до офис на куриерската фирма. В населените места, които се обслужват по график, срокът може да бъде различен. Вижте графика на куриерите за по-малки и отдалечени населени места ТУК.

Поръчай сега! Безплатна доставка!

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА: