101 отбивки с деца

След „101 отбивки“ пътешествениците Иван Михалев и Елина Цанкова приветстваха с добре дошъл на борда още един приклю­ченец – сина им Александър. Оттогава тримата обикалят страната заедно в търсене на онези красиви дестинации, подходящи за семейни бягства от града и ваканции с деца.

Книгата е подборка на най-добрите места за фамилни пътешествия и почивки в България. Това не е просто поредният пътеводител, а книга вдъхновение за родители, които искат да споделят радостта от пътуването с децата си.

„Искаме всички да осъзнаят, че пътуването с деца е добро не само за тях, добро е за цялото семейство и не е особено трудно“, казват Иван и Елина. Защото България е пълна с очарователни места, които ще отключат любопитството на вашето дете и ще ви подарят безброй щастливи мигове, за които с радост ще си спомняте, когато децата ви пораснат и поемат сами по широкия свят.

Освен 101 непознати места, любопитни факти за тях, точни упът­вания и друга полезна информация в книгата ще откриете и бонус – 12 български фестивала, подходящи за деца. От кукерски танци и улични карнавали до Парад на хвърчилата и „лютеницотерапия“ – вижте кои са най-вълнуващите празници на открито, подредени по дати през годината.

Автори: Иван Михалев, Елина Цанкова
Страници: 320
Издателство: Сиела
Година: 2018 г.
Корица: мека
Размери: 14.5 х 21 х 2 см
Тегло: 0.510 кг
Език: български

Доставка:

  • по куриерска фирма СПИДИ.
  • до 2 работни дни след деня на поръчката.

Цена: 16.90 лв. с включена доставка до всеки адрес в България!

Плащане: на куриера при доставката.


ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА:Етикети:, , , , , , , , , , ,
Разгледайте още:
Разгледайте още:

Comments are closed.