Нови 101 отбивки

novi-101-otbivki

Готови ли сте за „Нови 101 отбивки” от Иван Михалев и Елина Цанкова? Продължението на най-любимата на пътешествениците книга през 2015 г. крие нови, още по-вълнуващи марш- рути и спиращи дъха гледки, които със сигурност ще ви накарат да се отзовете на предизвикателството и да хукнете по пътищата. И този път местата са малко популярни и не попадат из туристическите наръчници, а вече познатата линия с невероятни авторски фотографии на Михалев и Цанкова продължава с дори още повече снимки и фотосъвети. Пещери, езера, манастири и скрити пътеки ви очакват на страниците на „Нови 101 отбивки” – не се колебайте. Кой знае какво ви чака отвъд хълма?

Книгата съдържа авторски фотографии, полезна информация и точни описания как да стигнете до всяка от новите 101 дестинации. И този път акцентът в избора на дестинации е върху малко популярните и диви места, които рядко попадат в туристическите справочници.

Пътеводителят включва информация за:
– 19 водопада, речни каньони и езера;
– 19 крепости, антични градове и средновековни кули;
– 17 тракийски светилища, гробници и мегалити;
– 13 свещени места (манастири, скални църкви и параклиси);
– 10 изумителни скални феномена;
– 9 архитектурни резервата и места за бягства от цивилизацията;
– 8 пещери с красиви образувания;
– 6 екопътеки.

Освен подробни описания как да ги откриете, в книгата ще откриете много любопитни факти за тях, както и препоръки за други интересни места в радиус от 50 километра. Всичко това – в съчетание с качествени фотографии и съвети как да направите по- добри кадри на описаните в книгата места, които надяваме се – ще ви бъдат полезни.

Автори: Елина Цанкова , Иван Михалев
Художествено оформление: Дамян Дамянов
ISBN: 978-954-28-2037-6
Страници: 280

Цена: 16.90 лв с включена безплатна доставка!
– Cpoк нa дocтaвкa до 2 paбoтни дни cлeд дeня нa пopъчкa, c кypиepи нa CПИДИ.
– Плaщaнeтo ce извъpшвa нa кypиepa пpи дocтaвкaтa (наложен платеж)


ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА:Етикети:, , ,
Разгледайте още:
Разгледайте още:

Comments are closed.