Поръчка и доставка

Поръчка и доставка на книгите закупени от www.travelbooks.bg:

ДОСТАВКА

Доставката на книги за територията на България е безплатна! Доставка на книги извън страната се таксува в зависимост от локацията и избрания куриер. Безплатната доставка на територията на България не важи за туристическите карти.

Начини на плащане:

  • Банков превод
    Плащането се извършва предварително, след изпратена проформа фактура от наша страна. Заплащане преди изпращането на документ не е препоръчително.
  • Наложен платеж 
    Услугата е валидна при избор на доставка с куриер и плащането се извършва в момента на доставката. Заплащате на куриера само стойността на книгата, доставката е за наша сметка. Всички книги се доставят с опция “Отвори и разгледай преди да платиш” на куриера.

Начини и срокове на доставка

– Всички пратки поръчани в периода 20.12 – 31.12.2018 ще бъдат доставяне след 03.01.2019 г.!

Онлайн заявките се обработват и изпълняват от нас и се доставят от куриерите на СПИДИ. Доставката се извършва до посочения в поръчката адрес за доставка. Срокът за доставка е в рамките на 2 работни дни след потвърждаване на заявката. Книжарницата запазва правото си за промяна на срока за доставка при възникнали усложнения, касаещи определена поръчка. Поръчките направени в петък след обяд се доставят най-рано във вторник.

Екипът ни ще Ви бъде признателен за всяко мнение, препоръка или критика. Целта пред нас е да подобряваме все повече качеството на обслужване за Вас!

За повече информация пишете на travelbooksbg@gmail.com

Comments are closed.